Selecteer een pagina

NIEUW: Weekplan activiteiten 2021/2022

Het weekplan geeft een overzicht van de terugkerende activiteiten. Daarin zijn de door ons te organiseren activiteiten in het wit zichtbaar. De grijze kleur geeft aan, dat de activiteit door anderen wordt ingevuld. De donkere achtergrond zonder tekst zijn de momenten, waaraan nog een invulling gegeven kan worden. Dit kan b.v. een vergadering, een workshop, een kleine feestelijke bijeenkomst zijn. Flexwerken kan altijd in een ruimte met eigen entree.

Voor meer informatie kunt u op deze website gaan naar : Activiteiten.  In de agenda klikt u op de activiteit waarover u meer wilt weten. U ziet dan wat de activiteit inhoudt én waar u terecht kunt met vragen of voor aanmelding.

Wij nodigen u van harte uit te komen kennismaken! Loop gerust binnen voor een kop koffie, een praatje of om te ervaren wat wij te bieden hebben en of dat bij u past. Natuurlijk kunt u ons bellen of een afspraak maken, zeker als u vragen heeft of zelf iets wilt organiseren.

De Rozenobel is het centrale ontmoetingspunt in de Gorinchemse Haarwijk. Het is de plek waar activiteiten voor verschillende doelgroepen uit de wijk en de stad als geheel plaatsvinden en een platform voor eigen initiatieven. Meedoen, met elkaar en met respect is ons motto. Hier kun je andere mensen uit je wijk ontmoeten, samen dingen ondernemen en is er de ruimte om eigen activiteiten op te zetten. Een plek waar iedereen welkom is, met ruimte voor verschillen.