Selecteer een pagina

Bak met ons een appeltaart!” : kennismaking met ontmoetingsplekken.

Bak met ons een appeltaart!” : kennismaking met ontmoetingsplekken.
 
Op zaterdag 25 juni 2022 van 10.00 – 16.00 uur kunt u kennismaken met 5 ontmoetingsplekken in Gorinchem: Centraal Punt in de Haarwijk, Festiviteitenvereniging Dalem, De Bogerd in de Lingewijk, het Natuurcentrum in de Gildenwijk en Wijkcentrum Rozenobel in de Haarwijk. Op elke locatie ontvangt u een ingrediënt voor het thuis bakken van een appeltaart. De ingrediënten samen vormen iets compleets, zoals ook de ontmoetingsplekken met hun eigen identiteit samen werken aan  een completer aanbod van activiteiten voor inwoners van de stad.
De hele maand juni bruist de stad in de buitenlucht van de kunst:  IkToon komt naar je toe. Muzikanten, zangers, dansers en acteurs gaan op tournee door de Gorcumse wijken. Maak kennis met het “Meezingcafé” – samen zingen met 70-er, 80-er jaren melodieën, Nederlandstalige muziek en meer- en geniet van Breaksquad die omstanders vermaken met hun acrobatische en dynamische moves op 25 juni tussen 10.30 en 12.00 uur in de Haarwijk op het podium voor Wijkcentrum Rozenobel.
In 14.30 uur wordt het podium ingenomen door het gelegenheidskoor “Students from Ukraine” uit Gorinchem. Zij vertolken o.a. het nummer “Stefania”, bekend van het Eurovisie Songfestival 2022.
Wijkcentrum Rozenobel trakteert op dezelfde dag op een Zomermarkt met drankjes en hapjes, informatiestands, activiteiten voor sponsoring van Stichting Vaarwens, spellen voor jong en oud en de “huis-d.j.” zorgt in de binnentuin voor zomerse melodieën.